klik hier om de html-versie van deze mail te bekijken

Extra nieuwsbrief - Warmathon
 

 
Loop mee met de Warmathon!
In de nieuwsbrief van deze week kon je lezen dat we als Vrij CLB Netwerk graag mee onze schouders zetten onder het initiatief van de West-Vlaamse centra om gezamenlijk deel te nemen aan de Warmathon van Studio Brussel. De bedoeling is om zo veel mogelijk rondjes te wandelen of te lopen samen met je collega’s. We hopen dat er op elke Warmathon een ploeg van medewerkers uit Vrije centra deelneemt, en zo een financieel duwtje in de rug geeft voor een goed doel dat aansluit bij onze missie, visie en kernwaarden. Want het CLB helpt. Ook tijdens de Warmathon.
 
In deze extra nieuwsbrief lees je hoe je je kan aansluiten bij de Warmathon.  
 
Data & locaties
Van 18 tot 23 december vindt er elke dag een Warmathon plaats:
Er kan gelopen/gewandeld worden tussen 14 u. en 19.30 u. (laatste startmoment). Maar het lijkt ons tof om per provincie in groep de Warmathon te lopen/te stappen. Daarom stellen we voor om een gezamenlijk startmoment per provincie af te spreken. Op werkdagen zal dat omstreeks 17.30 u. - 18.00 u. zijn, in het weekend in de namiddag. Nadere details volgen nog.
 
Elke deelnemer krijgt van Vrij CLB Netwerk ook een gratis T-shirt met ons nieuwe logo. Zo zijn we als Netwerk zichtbaar aanwezig op de verschillende Warmathons!
 
Inschrijving
We doen bij deze een warme oproep om je in te schrijven in de groep van CLB’s van je provincie. Ook jouw partner(s) en kind(eren) zijn welkom. Er is een licht afwijkende afspraak voor West-Vlaanderen, omdat zij al eerder waren gestart met hun initiatief.
 
De inschrijvingsprocedure kan je nalezen in deze nota
 
Vragen?
Neem dan contact op met de initiatiefnemer voor jouw provincie:
 
Collega's zonder nieuwsbrief?
Alle praktische inlichtingen uit deze nieuwsbrief hebben we in dit pdf-document verzameld.
 
Ook iets voor in de nieuwsbrief? Mail naar nieuwsbrief@vclb-koepel.be.

             
 
Verantwoordelijke uitgever: Stefan Grielens - Reacties zijn welkom per e-mail - Uitschrijven? Klik hier.
Powered by BMGroup