Laatste update: 06/09/2017

De VCLB-nascholingsbrochure staat online!

Onze brochure kreeg een nieuwe vorm! Neem dus zeker een kijkje. We vonden dat het na al die jaren weleens mocht, tenslotte werken we als sector ook aan een nieuwe organisatievorm.

Ook de indeling ziet er net iets anders uit: inhoudelijk vertrekken we nog steeds van de prioritaire beleidsthema’s 2014-2020, maar de brochure is nu opgebouwd uit vier delen: instapbegeleiding nieuwe medewerkers, basisopleidingen voor alle medewerkers, professionalisering en management gerichte vormingen. We hebben voor alle disciplines en functies een aanbod. Kortom, een breed programma waarmee we hopen iedereen tegemoet te komen.
Bij nascholingen voor cliëntnabije CLB’ers, vind je het symbool van de bijhorende CLB-rol terug. Meer informatie over de CLB-rollen kan je vinden op www.clbrollen.be.

Neem geregeld een kijkje op de website van onze nascholingen. Ook na uitgave van de brochure kunnen er nog wijzigingen optreden. Zo ben je zeker dat je de meest recente informatie hebt. De praktische informatie en algemene voorwaarden hebben we ook op de website geplaatst in vraag-en-antwoord.

Wij hopen je alvast te kunnen boeien met ons aanbod en kijken ernaar uit om je op een van onze nascholingen te ontmoeten.