klik hier om de html-versie van deze mail te bekijken

Extra VCLB Nieuwsbrief 8 januari 2014
 
Gezocht: 5 medewerkers 'Opstart intersectorale
toegangspoort in de Integrale jeugdhulp voor de CLB'

Voor het netoverstijgend project 'Opstart van de intersectorale toegangspoort in de integrale jeugdhulp voor de CLB' zoekt de Internettensamenwerkingscel van de centra voor leerlingenbegeleiding (ISC) 5 medewerkers. Hun taak is de CLB’s van alle netten te ondersteunen bij de uitrol van de Integrale Jeugdhulp (IJH) in Vlaanderen.
 
Elke medewerker krijgt de verantwoordelijkheid over een bepaalde provincie, maar werkt nauw samen met de andere medewerkers. Als team zoeken ze zo veel mogelijk onderlinge afstemming. Binnen dit team van medewerkers wordt ook een projectverantwoordelijke aangesteld.
 
Het project loopt van 1 januari 2014 tot 1 december 2014. Gedetailleerde informatie vind je in de uitgebreide vacature...
 
Vacature Prodia
In het kader van het project Prodia zijn we dringend op zoek naar een voltijdse projectmedewerker voor de rest van dit schooljaar. De opdracht is het ondersteunen van de implementatie van de Prodia-procotollen in de centra voor leerlingenbegeleiding. Meer informatie lees je in de vacature in bijlage.
 
Interesse? Neem dan als de bliksem contact op met stefaan.jonniaux@vclb-koepel.be!
 
Ook iets voor in de nieuwsbrief? Mail naar nieuwsbrief@vclb-koepel.be.

             
 
Verantwoordelijke uitgever: Stefan Grielens - Reacties zijn welkom per e-mail - Uitschrijven? Klik hier.
Powered by BMGroup