klik hier om de html-versie van deze mail te bekijken

 Nieuwsbrief
Nieuwsbrief VCLB-Koepel: oproep!
 
Bezorg je berichten via website of nieuwsbrief@vclb-koepel.be!!!
Bezorg je berichten via de website of stuur ze naar nieuwsbrief@vclb-koepel.beStuur ze liever niet naar het e-mailadres van Tijl of Annelies. Dan riskeren ze verloren te geraken in de grote hoop en dat willen we graag vermijden! Bovendien kunnen we beiden aan het nieuwsbriefadres wat in geval van ziekte ook een pak veiliger is. Hartelijk dank!
 
Tijl zal er een paar weken tussenuit zijn, dus let hier de komende weken extra op! De nieuwsbrief zal in de tussentijd overgenomen worden door Annelies. 
 
Er kan meer in de nieuwsbrief dan je denkt.
Er kan meer in de nieuwsbrief dan je denkt. Stel: je bent bezig aan een stappenplan, protocol, aanbevelingen... Dan kan je daar op verschillende manieren mee in de nieuwsbrief komen. Je kan een aankondiging schrijven zodat de mensen in het veld weten wat er in de pijplijn zit. Je kan ook peilen naar lokale initiatieven en een oproep plaatsen om contact met jou op te nemen. Met andere woorden: kom uit je kot en gebruik de nieuwsbrief voor je eigen werk!
 
Wat kan je nog zoal bezorgen?
Berichten voor de nieuwsbrief kunnen gaan over dingen waar de koepel, service, onderwijskiezer, prodia etc. mee bezig zijn, materialen die afgewerkt zijn of standpunten die ingenomen werden. Maar even goed een interessante studiedag, vormingspakket of iets dergelijks in jouw vakgebied, waarvan je meent dat het interessant kan zijn voor onze mensen in het veld. Gaf je een interview aan een vaktijdschrift of sprak je op een externe studiedag, dan kan dat evengoed het vermelden waard zijn. Kortom: denk ruim!
 
Writersblock
Iedereen heeft wel eens last van het "Ik-krijg-dat-hier-niet-geformuleerd"-syndroom. Dat vinden wij niet erg. Als de informatie die je levert duidelijk de componenten bevat die in het bericht moeten komen, maken wij er volzinnen van. Begrijpen we het niet dan vallen we je wel lastig per mail of telefoon!
 
Deze nieuwsbrief is enkel voor interne verspreiding binnen de koepel.  
Powered by BMGroup