Laatste update: 09/05/2017

Zoek je werk in een CLB?

Centra voor leerlingenbegeleiding voeren elk hun personeelsbeleid. Solliciteren doe je dus best rechtstreeks bij centra. De adressen van de lokale centra vind je elders op deze site: 'kilk'
Lopende vacatures
 
Meerdere vacatures in VCLB Wetteren voor 2017-2018
Het vrij CLB Wetteren gelegen in het centrum van de provincie Oost-Vlaanderen heeft per 1 september 2017 volgende vacatures:
  • Een 100% tewerkstelling bestaande uit een combinatie van vacante uren maatschappelijk werker (m/v) 50 % en een psychologische discipline voor 50%. Kandidaten met CLB-ervaring en beide diploma’s, krijgen voorrang bij de eerste selectieronde.
  • Een 100% interim tewerkstelling (zwangerschap) voor een maatschappelijk werker van september tot en met december 2017.
  • Een 75% interim tewerkstelling voor een arts jeugdgezondheidszorg (zwangerschap) van september tot midden maart 2018.
Minder tewerkstellingstijd is bespreekbaar alsook het opnemen van een gedeelte van de opdracht.
Voor meer info over deze vacatures kan je je telefonisch wenden tot de directie Chris Frigne tel 09 369 22 21 of via mail chris.frigne@clbwetteren.be.

 
Vacature directeur Vrij-CLB Ami2
Vrij CLB AMi2 heeft een vacature voor een fulltime directeur, ingaand op 1 september 2017.
Het betreft een middelgroot CLB met vestigingen te Mortsel, Kontich en Lier. Het centrum begeleidt een 65-tal scholen basis- en secundair onderwijs met in totaal 25.000 leerlingen. Er zijn ca. 65 personen tewerkgesteld.
Het profiel van directeur-mandaathouder vindt u in bijlage (klik).
Verloning gebeurt volgens weddenschaal 599.
Statuut: personeelslid gesubsidieerd onderwijs (DRP 27/03/91).

Kandidaten sturen hun sollicitatiebrief ten laatste tegen dinsdag 6 juni 2017 naar:
de heer André De Gezelle
voorzitter van de Raad van Bestuur
Edward Caertsstraat 27/bus2
2180 Mariaburg-Ekeren.

De sollicitatiegesprekken worden voorzien op maandag 12 juni 2017.

Voor meer informatie over deze vacature kan u zich wenden tot:
Tom Billiet, directeur
03/443.90.20
directie@clb-ami2.be 
 
Dringend paramedisch werker gezocht  in VCLB Deinze!
VCLB Deinze is dringend op zoek naar een PMW (TWT 50%) voor onmiddellijke indiensttreding. Het betreft een vervanging wegens ziekteverlof tot 11 juni (met eventuele kans op verlenging). Opdracht: medische consulten in het basisonderwijs.
Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de directie: patrick.doosterlinck@vclbdeinze.be - 0491 90 13 16. 
 
Arts VCLB De Wissel - Antwerpen 
VCLB De Wissel – Antwerpen is voor haar Campus Noord te Ekeren/Merksem met onmiddellijke ingang op zoek naar een arts voor een werkvolume van 60 % ter vervanging van een collega met ziekteverlof. De werkdagen zijn (liefst) maandag, dinsdag en vrijdag. Het betreft een tijdelijke functie met een mogelijke (waarschijnlijke) verlenging. Ook kleinere werkvolumes kunnen besproken worden. Geïnteresseerde kandidaten mogen voor meer informatie en eventueel een sollicitatiegesprek contact opnemen met Martine Jacobs, coördinator Noord (martine.jacobs@vclbdewisselantwerpen.be – 03 640 38 90 of 03 542 21 55) .
 
VCLB-Limburg zoekt artsen - aanvang 1 september 2017
VCLB Limburg zoekt artsen voor meerdere van de 8 Limburgse vrije centra voor leerlingenbegeleiding. De tewerkstelling kan variëren naargelang de noden van het centrum en naargelang de mogelijkheden van de kandidaten. De tewerkstelling is minstens voor één schooljaar en kan mogelijk een start zijn van een langere loopbaan binnen VCLB Limburg.
Als CLB-arts maak je deel uit van een multidisciplinair team (arts, paramedisch werker, psycho-pedagogisch consulent/werker en maatschappelijk werker). Je staat samen met uw teamleden in voor de leerlingenbegeleiding binnen een waaier van scholen en vervult een draaischijffunctie naar externe hulpverlening toe.
Download de hele vacature!
Bestanden