Laatste update: 05/12/2017

Zoek je werk in een CLB?

Centra voor leerlingenbegeleiding voeren elk hun personeelsbeleid. Solliciteren doe je dus best rechtstreeks bij centra. De adressen van de lokale centra vind je elders op deze site: 'kilk'
Lopende vacatures
 
Dringend! Arts gezocht!
 
CLB Noordwest-Brabant zoekt voor de vestiging Vilvoorde 90 % arts van 05/12/17 tot aan de kerstvakantie voor een vervanging wegens ziekte. Elk percentage dat je kan/wilt komen is welkom! Geïnteresseerd? Neem contact op met het CLB op 02/452 79 95 en vraag naar Ann Blyweert (coördinerend arts) of Lisbet Van Gijzeghem (directie)
Of stuur een mailtje: ann.blyweert@clbnwb.be of lisbet.vangijzeghem@clbnwb.be.
 
VCLB Deinze Paramedisch Werker 50% 
VCLB Deinze is op zoek naar een PMW (halftijds) voor onmiddellijke indiensttreding. Interimcontract tot einde eerste trimester, voor vervanging wegens ziekte. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de directie, patrick.doosterlinck@vclbdeinze.be 0491 90 13 16. 
 
VCLB Deinze is op zoek naar een arts voor een vervangingsopdracht, die loopt van begin november tot einde juni. De tewerkstellingstijd bedraagt 60 of 70%, zowel te presteren in basis- als in secundair onderwijs. Voor meer info, zie de vacature.

Geïnteresseerd? Aarzel niet om uw CV op te sturen naar Helga Rogge (coördinerend arts) helga.rogge@vclbdeinze.be of Patrick D’Oosterlinck (directeur) patrick.doosterlinck@vclbdeinze.be.
 
 
Vacature arts 75% in VCLB Wetteren voor 2017-2018
Het vrij CLB Wetteren gelegen in het centrum van de provincie Oost-Vlaanderen heeft per 1 september 2017 een vacature: voor een arts jeugdgezondheidszorg. Het betreft een tewerkstelling van 75% interim  (vervanging zwangerschap) van september tot midden maart 2018.
Minder tewerkstellingstijd is bespreekbaar alsook het opnemen van een gedeelte van de opdracht.
Voor meer info over deze vacatures kan je je telefonisch wenden tot de directie Chris Frigne tel 09 369 22 21 of via mail chris.frigne@clbwetteren.be.