Laatste update: 28/06/2017

Zoek je werk in een CLB?

Centra voor leerlingenbegeleiding voeren elk hun personeelsbeleid. Solliciteren doe je dus best rechtstreeks bij centra. De adressen van de lokale centra vind je elders op deze site: 'kilk'
Lopende vacatures
VCLB Ami2 Mortsel - Arts 50% 
CLB-AMi2 zoekt een arts voor tewerkstelling tijdens het eerste trimester (1/9/2017 tot kerstvakantie) voor een volume van 50%, in onze vestiging te Mortsel. Geïnteresseerde kandidaten mogen contact opnemen met Tom Billiet, directeur: directie@clb-ami2.be
 
Vacature directeur-mandaathouder VCLB Regio Hasselt
Aanleg werfreserve voor directeur-mandaathouder voor de centra van VCLB Limburg
VCLB Limburg vzw is het inrichtend bestuur van de 8 vrije centra voor leerlingenbegeleiding van Limburg.
VCLB Regio Hasselt is één van de 8 centra voor leerlingenbegeleiding van VCLB-Limburg. VCLB-Limburg zoekt voor VCLB Regio Hasselt een directeur. Daarnaast leggen ze een werfreserve aan voor VCLB-Limburg.
Download de volledige vacature...
 
 
Maatschappelijk werker of psycho-pedagogisch werker (bachelor) in VCLB Aalst - 60%
VCLB Aalst heeft een vacature vanaf 1 september voor 60% tewerkstelling, zeker tot 31/08/2018 en met grote kans tot verlenging. Het betreft een vacature binnen het Onthaalteam. We zoeken een enthousiaste maatschappelijk werker of psycho-pedagogisch werker (bachelor). Als contactpersoon, voor overwegend basisscholen, sta je in voor het onthaal van vragen van en het verstrekken van informatie en advies aan, leerlingen, ouders en leerkrachten. Door een deskundige vraagverheldering ben je in staat de nodige stappen te ondernemen en/of de vraag over te maken aan een trajectteam. Ben je geïnteresseerd om deel te worden van een bruisend team? Mail dan je sollicitatiebrief met CV naar kathy.maes@vclbaalst.be en dit ten laatste op maandag 19 juni.
 
Vacature arts 75% in VCLB Wetteren voor 2017-2018
Het vrij CLB Wetteren gelegen in het centrum van de provincie Oost-Vlaanderen heeft per 1 september 2017 een vacature: voor een arts jeugdgezondheidszorg. Het betreft een tewerkstelling van 75% interim  (vervanging zwangerschap) van september tot midden maart 2018.
Minder tewerkstellingstijd is bespreekbaar alsook het opnemen van een gedeelte van de opdracht.
Voor meer info over deze vacatures kan je je telefonisch wenden tot de directie Chris Frigne tel 09 369 22 21 of via mail chris.frigne@clbwetteren.be.

 
Vacature directeur Vrij-CLB Ami2
Vrij CLB AMi2 heeft een vacature voor een fulltime directeur, ingaand op 1 september
2017. Het betreft een middelgroot CLB met vestigingen te Mortsel, Kontich en Lier. Het centrum begeleidt een 65-tal scholen basis- en secundair onderwijs met in totaal 25.000 leerlingen. Er zijn ca. 65 personen tewerkgesteld. Het profiel van directeur-mandaathouder vindt u hier.

Verloning gebeurt volgens weddenschaal 599. Statuut: personeelslid gesubsidieerd onderwijs (DRP 27/03/91).
Kandidaten sturen hun sollicitatiebrief (motivatie + CV) ten laatste tegen dinsdag 18 juni 2017 via e-mail naar:
de heer André De Gezelle
voorzitter van de Raad van Bestuur
andredegezelle@telenet.be

De sollicitatiegesprekken worden voorzien op dinsdag 20 juni 2017.
Voor meer informatie over deze vacature kan u zich wenden tot:
Tom Billiet, directeur
03/443.90.20
directie@clb-ami2.be
  
VCLB-Limburg zoekt artsen - aanvang 1 september 2017
VCLB Limburg zoekt artsen voor meerdere van de 8 Limburgse vrije centra voor leerlingenbegeleiding. De tewerkstelling kan variëren naargelang de noden van het centrum en naargelang de mogelijkheden van de kandidaten. De tewerkstelling is minstens voor één schooljaar en kan mogelijk een start zijn van een langere loopbaan binnen VCLB Limburg.
Als CLB-arts maak je deel uit van een multidisciplinair team (arts, paramedisch werker, psycho-pedagogisch consulent/werker en maatschappelijk werker). Je staat samen met uw teamleden in voor de leerlingenbegeleiding binnen een waaier van scholen en vervult een draaischijffunctie naar externe hulpverlening toe.
Download de hele vacature!
Bestanden