Websites

 • Broederlijk delen

  Omdat het zuiden plannen heeft... In Vlaanderen is Broederlijk Delen een beweging met vele duizenden medewerkers, vrijwilligers, sympathisanten. Ruim 5.500 vrijwilligers timmeren het hele jaar door met hart en ziel aan meer solidariteit tussen Noord en Zuid.
 • Welzijnszorg

  Samen tegen armoede... Welzijnszorg vzw bestrijdt armoede en uitsluiting in Vlaanderen en Brussel. Ze steunen armoedeprojecten en trekken politici aan de mouw als de rechten van sociaal kwetsbare mensen op de helling komen te staan. Ze geven vormingen aan organisaties en verenigingen waardoor hun werking toegankelijker wordt voor mensen in armoede, en ontwikkelen educatief en bezinnend materiaal om de armoedeproblematiek bespreekbaar te maken in de klas, de vereniging, de parochie.
 • Braambos

  De Katholieke Televisie- en Radio-Omroep (KTRO vzw) produceert de radio- en tv-programma's "Braambos" in de openbare omroep VRT. "Braambos" is te beluisteren op Radio 1, elke zondagavond en op de kerkelijke feestdagen na het nieuws van 20 uur. Tweewekelijks is "Braambos" te bekijken op zondag op één omstreeks 09.00 uur en diezelfde avond op Canvas rond 23.00 uur.
 • Thomas

  Thomas (Theologie, Onderwijs en Multimedia: Actieve Samenwerking) wil een actieve en interactieve samenwerking creëren tussen alle leerkrachten (r.-k.) godsdienst van alle onderwijsnetten in Vlaanderen en allen die met geloofsopvoeding (bij jongeren) begaan zijn.